Simpliciter er et kreativt og nyskapende arrangementsbyrå som skreddersyr og gjennomfører pakkeløsninger innen konferanser, møter, reiser og flere typer events både for norske og utenlandske kunder.

Om Simpliciter

Simpliciter er et nisjeselskap innenfor Event & Destinasjonsledelse med hovedkvarter i Aberdeen, Skottland. Vi tilbyr tjenester av høy kvalitet tilpasset våre kunders ønsker og behov. Simpliciters dynamiske produktinnovasjon er bygget på våre grunnleggende verdier, et nært samarbeid med dyktige, lisensierte leverandører og tilbakemeldinger fra våre kunder.

Mer om Om Simpliciter

Eventarrangør

Byen Aberdeen og regionen Aberdeenshire har en unik historisk og kulturell arv. Slottene i Aberdeenshire er turistmagneter; det mest kjente er Balmoral Castle som fortsatt er kongefamiliens sommerslott. Regionen kan i tillegg by på dramatisk natur med sin beliggenhet ved porten til det skotske høylandet, og verdensberømte whiskydestillerier som Glenfiddich og Glenlivet. Området er derfor en perfekt arena for inspirerende aktiviteter og turer.

Mer om Eventarrangør

Destinasjonsledelse

Simpliciters destinasjonsledelse i Aberdeen City & Aberdeenshire tilbyr skreddersydde løsninger. Vi tilpasser reisen etter dine spesielle ønsker og behov, inspirert av regionens mange interessante severdigheter og kongelige historie med hundrevis av slott, verdensberømt whisky og golfbaner av første klasse.

Mer om Destinasjonsledelse