EVENTSARRANGØR

Byen Aberdeen og regionen Aberdeenshire har en unik historisk og kulturell arv. Slottene i Aberdeenshire er turistmagneter; det mest kjente er Balmoral Castle som fortsatt er kongefamiliens sommerslott.

For enkeltpersoner eller grupper, enten du planlegger en insentiv reise, konferanse eller produktlansering, en helg med teambuilding, en spesialtur med golf eller whisky som tema, eller et luksuriøst opphold for en gruppe, vil vi sørge for å ivareta dine spesifikke ønsker og behov.

Mer om events

Sammen med våre dyktige leverandører kan vi skreddersy oppholdet, enten du ønsker luksuriøs innvartering eller et enklere boalternativ.

Konferanser & Kurs

Dersom din bedrift planlegger et kurs eller en konferanse, vil du være i de beste hender hos Simpliciter. La oss arrangere og ta hånd om alt det praktiske, slik at din jobb blir så enkel som mulig og du kan konsentrere deg om konferansens/kursets formål og innhold. La oss sørge for at dere får maksimalt utbytte av den tiden dere har til rådighet. Her kommer vår gode erfaring, faglige kompetanse og service med sans for detaljer til sin rett. Våre profesjonelle prosjektledere og kontakter hjelper til med planlegging og gjennomføring av konferansen.

Incentive-reiser & Team Building

En incentive-reise skal være en påskjønnelse og en felles opplevelse, skape samhold og motivasjon hos de ansatte. Vi i Simpliciter forstår hvor viktig det er å levere en god opplevelse og i samarbeid med Aberdeen City & Aberdeenshire skaper vi unike og uforglemmelige minner. Vi setter oss som mål å overgå våre kunders forventninger, slik at din bedrift kan nå sine målsetninger. Teambuilding er et effektivt verktøy for en bedrift til å skape samspill mellom de ansatte.

Skreddersydde events

Opplev det beste av Aberdeen City & Aberdeenshire med en innovativ ramme og god mat og drikke. Simpliciter legger vekt på fantasifulle konsepter og profesjonalitet, og kan håndtere de fleste typer events. Enten din bedrift planlegger en salgskampanje, produktlansering, prisutdelingseremoni, eller rett og slett en fest, Simpliciter forsikrer en problemfri utførelse tilpasset dine behov.