RUNDTURER OG UTFLUKTER

Simpliciter’s turer er inspirert av Aberdeen City & Shire enestående kongelige tilknytning og bakgrunn, severdigheter som gjør det mulig å arrangere tematurer, enten man vil besøke historiske slott, whiskydestillerier eller spille golf.

Rundturer & Utflukter

Våre skreddersydde turer tilpasset hver kundes ulike ønsker og spesielle interesser.

Dagsutflukter

Simpliciter’s dagsutflukter tilbyr stor variasjon av unike severdigheter og spennende aktiviteter arrangert av våre kvalifiserte partnere.

Selvguidede turer

Våre selvguidede turer er lagt opp med tanke på kundenes egne ønsker og budjett. Vi kan legge opp turer til steder som er av spesiell interesse. Aberdeenshire kan tilby enestående historiske og naturlige severdigheter.

Guidede turer

La våre erfarne lokalguider ledsage deg til de mest populære attraksjonene. Byen Aberdeen og området Aberdeenshire ligger på terskelen til det unike skotske Høylandet, med sin ville natur og fascinerende dyreliv.

Pakketurer

Nyt en langhelg i Aberdeen og Aberdeenshire, noen få dager til å utforske det beste denne regionen har å tilby; natur, kultur, rike historiske tradisjoner, shopping, pulserende natteliv og et stort utvalg restauranter med et utmerket kjøkken.