DESTINASJONSLEDELSE

Simpliciters destinasjonsledelse i Aberdeen City & Aberdeenshire tilbyr skreddersydde løsninger. Vi tilpasser reisen etter dine spesielle ønsker og behov, inspirert av regionens mange interessante severdigheter og kongelige historie med hundrevis av slott, verdensberømt whisky og golfbaner av første klasse.

For individuelle eller grupper.

Partnere

Simpliciter har et stort antall håndplukkede leverandører, med lokal ekspertise og erfaring, som sikrer at hoteller, restauranter og aktiviteter er av høyeste kvalitet.

Flytransport

Du vil ha et valg mellom rutefly eller privat charter.

Transport på destinasjonen

Simpliciter organiserer transport på reisemålet, til enkeltpersoner, store eller mindre grupper. Vi kan tilby mange alternativer, minibuss, buss eller privat transport.

Hotell & Innkvartering

Simpliciter kan tilby en stor variasjon av hoteller, som rangerer fra femstjernes luksus til enklere Bed & Breakfast.

Mat og Drikke

Våre partnere innen restauranter og spisesteder kan forsikre høy kvalitet, med enestående mat og drikke.

Shopping

Simpliciter vil hjelpe deg med å finne de riktige butikker til dine ønsker og behov, gi gode råd og veiledning slik at du får maksimalt utbytte av din shoppingopplevelse.

Natteliv

Simpliciter tilbyr eksklusiv VIP entre til et stort utvalg av klubber og utesteder. Aberdeen er kjent for sitt sydende uteliv og gode stemning.

Rundturer og utflukter

Simpliciters rundturer og utflukter er inspirert av Aberdeen City & Aberdeenshires unike kongelige arv. Mange av våre tematurer har et innslag av historiske slott, whisky og golf.

Mer om Rundturer og utflukter